POLICJA 2014

Forum dla przyszłych Policjantów!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2014-06-18 09:56:54

chaos

Administrator

Punktów :   

Witam!

Witam wszystkich na nowym forum dla starających się o przyjęcie do Policji.

To forum różni się od innych tym, że możecie pisać o wszystkim.

Nikt nie będzie banowany, jak to się dzieje na jednym forum, jeśli przyzna otwarcie że nie korzysta bądź nie korzystał z opracowań, testów itp autorstwa p. J.S.

Stwórzmy forum wolne i przejrzyste bez wątku ekonomicznego.

Pozdrawiam

P.s. Jestem już po całej rekrutacji tak więc możecie spokojnie zadawać pytania na różne tematy a z chęcią pomogę!

#2 2014-06-18 10:26:40

Graju

Moderator

Punktów :   

Re: Witam!

Witaj Chaos

szczerze życzę powodzenia temu forum.
Nie wiem dlaczego ale zawsze nowe inicjatywy otwierania niezależnego forum dotyczącego postępowania kwalifikacyjnego do policji bardzo szybko zostaje zamknięte (były już chyba co najmniej 3 takie przypadki). Mam nadzieję, że to forum przetrwa i się rozwinie.

Także jestem po całej rekrutacji i odpowiem na wszystkie pytania dot. woj. dolnośląskiego.

pozdro

#3 2014-06-18 10:32:24

chaos

Administrator

Punktów :   

Dzięki Graju mam nadzieję, że to forum przetrwa. Założyłem je przede wszystkim z powodu niezadowolenia z postawy administratora poprzedniego forum. Jak wiadomo tamto forum nastawione jest tylko i wyłącznie na promocję testów p. J.S i zdarzyło mi się, że moje posty były usuwane tylko dlatego, iż z godnie z prawdą pisałem że przeszedłem rekrutację bez pomocy testów p. J.S. Ideą tego forum jest pełna dowolność w wyrażaniu swoich poglądów oraz nastawienie na jak największą pomoc osobom starającym się o przyjęcie do Policji a nie na zarabianie na ich naiwności.

pozdrawiam

#4 2014-06-18 10:39:29

Graju

Moderator

Punktów :   

Na poprzednim forum mam 4 zbanowane konta z wiadomych przyczyn

Przydałoby się dobrze wypozycjonować i wypromować to forum aby ściągnąć jak najwięcej użytkowników.

#5 2014-06-18 10:54:18

krzys25

Posterunkowy

Punktów :   

Hej

Jestem po rekrutacji KWP Kraków. Cieszę się że powstało nowe forum. Graju masz rację na tamtym forum również mnie banowano. Liczę że tutaj będzie inaczej!

#6 2014-06-18 12:11:53

piotrektsw

Posterunkowy

Punktów :   

siema

ja tez po rekrutacji KWP Kraków powodzenia w prowadzeniu forum:)

#7 2014-06-18 15:05:28

Stilt

Posterunkowy

Punktów :   

Witam! Mnie osobiście bardzo pomogło forum nofxa 2009. Jednak osobiście uważam, że konkurencja dobrze robi każdemu. Życzę powodzenia i z chęcią zagoszczę i tutaj. Mam nadzieję, że ta nowa inicjatywa nie będzie populistyczna, a nastawiona na pomoc osobą potrzebującym.

#8 2014-06-19 14:59:23

chaos

Administrator

Punktów :   

Stilt napisał:

Witam! Mnie osobiście bardzo pomogło forum nofxa 2009. Jednak osobiście uważam, że konkurencja dobrze robi każdemu. Życzę powodzenia i z chęcią zagoszczę i tutaj. Mam nadzieję, że ta nowa inicjatywa nie będzie populistyczna, a nastawiona na pomoc osobą potrzebującym.

Liczę że tak właśnie się stanie. Taki był mój zamysł kiedy zakładałem to forum. Forum nfoxa również mi pomogło ale nie mogę zgodzić się z tamtą formułą. Naciąganie na kupno testów, banowanie i cenzurowanie kiedy ktoś zgodnie z prawdą pisze że bez testów też da się dostać do policji itp. Forum jest i będzie nastawione wyłącznie na pomoc a nie na zarabianie. Dlatego też prośba do Was bo ja sam nie za wiele zdziałam. Promujcie to forum wśród znajomych którzy się starają o przyjęcie, na innych forach, ogólnie wszędzie tam gdzie się da. Bo w ludziach siła i bez nich to forum umrze śmiercią naturalną.

Stopka forum

RSS